MARAL – EPISODI 34

Serial: 17.03.2017

Sarp dëshpërohet thellësisht teksa është dëshmitar i propozimit për martesë që Jigit i bën Maralit.

Maral pranon propozimin e Jigitit.

Sarp detyrohet të pranojë propozimin e Maralit për të qëndruar miq.

Ai dëshiron ti tregojë Maralit që nuk është Sarpi i vjetër, sado që kjo nënkupton dhembje.

Çfarë po ndodh ne qendrën “Luna”?

Deniz do të marrë një lajm që do ta trondisë.

Miqtë më të mirë të Maral janë grumbulluar te shtëpia e saj për t’i bërë një surprizë. Kush do të shfaqet në festë?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...