MARAL – EPISODI 35

Serial: 20.03.2017

Sjelljet e Jigit lidhur me martesën, fillojnë ta shqetësojnë shumë Maral.

A do të mundet kjo e fundit t’i shpreh shqetësimet?

Deniz fillon të ketë besim te Hakan, pa i ditur qëllimet e tij të vërteta.

Sarp përpiqet të qëndrojë pranë Maral e cila tashmë është në dilemë mbi të ardhmen e saj. Ai gatuan për të dhe luan me të.

Halis duhet të përballet me probleme të së shkuarës. Çfarë ka fshehur ai tërë këto vite?

Dikush ndjek lëvizjet e tij dhe fillon të dyshojë.

A do të mundet Maral të marrë një vendim?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...