MARAL – EPISODI 36

Serial: 21.03.2017

Përmes ndihmës së Xhanan, Maral lë takim me stilisten e famshme të Parisit.

Maral do të tronditet kur të shohë se skicat e saj janë zhdukur. Kush fshihet pas këtij veprimi?

Hakan do të gjejë Deniz në një pozitë të vështirë. Çfarë do të bëjë ai?

Një zonjë e panjohur do të vjedhë çelësat e shtëpisë së Maralit. Cili është qëllimi i saj?

Pasi mëson se çfarë ka ndodhur, Sarp vendos të ndihmojë Maral duke i dhënë gjithë mbështetjen e tij.

Çfarë po bën Halis?

Përgjatë gjithë natës, Maral do të punojë skica të reja. Ato do të vlerësohen pozitivisht dhe Maral ka mundësinë të firmosë tashmë kontratën për në Paris.

A është ajo gati të lërë gjithçka pas?

Kategori
Maral
0 Komente

Përgjigju

*

*

Të Lidhura

 • MARAL – EPISODI 41

  Si do të jetë përballja mes Sarp dhe Halis? Nylifer nuk përballon dot situatën. Çfarë do të ndodhë me të? Maral merr një telefonatë. A do të mundet ajo...
 • MARAL – EPISODI 40

  A ka mundur Halis të identifikojë Sarp në kamerat e sigurisë? Sarp përpiqet të sqarojë keqkuptimet me Maralin duke i kërkuar asaj të takohen. Jigit ka shtuar dyshimet e...
 • MARAL – EPISODI 39

  Halis është i shqetësuar nga gjithçka ndodhi. I bindur në vetvete për fajësinë e Sarpit, ai do të vihet në lëvizje. Mamaja e Sarpit do të takohet me Maralin....
 • MARAL – EPISODI 38

  Gabimisht, Maral lë telefonin hapur dhe Jigit dëgjon bisedën mes Maral dhe Asllës, ku përmendet dhe Sarp. Çfarë do të bëjë ai? Halis ka probleme lidhur me pagesën e...