Menaxhimi ndërkufitar i ekosistemeve

Shqipëria, Kosova dhe Maqedoni janë bërë sëbashku për të menaxhuar ekosistemet ndërkufitare.

Marrëveshja u nënshkrua nga tre ministrat e mjedisit,ai i Shqipërisë Lefeter Koka,i Kosovës Ferhat Shala dhe i Maqedonisë Bashkim Ahmeti.

Gjatë konferencës së përbashkët për shtyp, Ministri shqiptar Lefter Koka u shpreh se  “Vullneti i përbashkët ka rëndësi kyçe për ta bërë të zbatueshëm këtë projekt dhe të tjera mes vendeve tona”

Ministri kosovar Shala,shprehu gatishmërinë për realizimin e këtij projekti  duke theksuar se Kosova ka çdo mekanizëm dhe kapacitet për të bërë të mundur këtë projekt.

Ndërsa Ministri maqedonas u shpreh se kështu mund të kontribuojmë në mbrojtjen më efikase dhe përmbushjen e qëllimeve globale për biodiversitetin.

Tv Klan

Kategori
SocialeTe funditTë gjitha
0 Komente

Përgjigju

*

*