Ndryshojnë tekstet për klasën e 3, 8 dhe 11

Klasat e 3, të 8 dhe të 11 këtë vit do të punojnë me tekset e reja, të cilat mendohet se janë më të lehta për tu kuptuar.

Ekspertë thonë se kurrikula e re, që ka nisur të aplikohet prej 3 vitesh në sistemin arsimor, sjell për nxënësit tekste, të cilat bazohen në zgjidhjen e situatave dhe  jo në riprodhimin përmendësh të materialit të shkruar

Tekste e reja do të pilotohen gjatë një viti, për tu certifikuar në vitin pasues. Librat e rinj nuk do të shoqërohen me rritje te çmimit për nxënësit.

Tv Klan

 

Kategori
AktualitetTe funditTë gjithaVideo
1 Koment
 • Eris
  20 Mars 2017 at 20:35
  Përgjigju

  Ne qe jemi me kurikulen e vjeter na i keni bërë trute dhalle. Dhe gjithe keto do i mesojme prap ne gjimnaz. Mjere ne thuaj qe do lodhim trute me shume se keta edhe vitin tjeter ne klase te 9.

 • Përgjigju

  *

  *


  Emisione