NENE – EPISODI 22

Serial: 11.10.2017

Xhahide përpiqet të japë mbështetjen e saj për Zejnep.

Aliu shkon pranë Gonul. Çfarë kërkon ai prej saj?

Gjendja e Turnës në shtëpi, do të shkaktojë sherre të vazhdueshme mes Sules dhe Xhengiz.

Turna mendon e dëshpëruar për Zejnep dhe e ka të vështirë të besojë fjalët e Sules.

Shoku i Xhengiz ka marrë numrin e Zejnep. Cili është plani i tij?

Në tentativë për të folur me Zejnep, Melek kapet nga Xhengiz. Çfarë do të bëjë ai?

E gjetur pa alternativa të tjera, Gonul del përpara Zejnep. A do të pranojë kjo e fundit të flasë?

Zejep takohet me mikun e Xhengiz.

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*