NENE – EPISODI 44

Serial: 09.11.2017

Komisar Sinani shkon në shtëpinë e Sules, por ai nuk mëson asgjë pasi Xhengiz e ka nën kontroll situatën.

Zejnep dyshon për një moment te makina e Xhengiz, por a do të mundet ajo të zbulojë të vërtetën?

Gjatë kohës që Gonul është te Xhahide, Zejnep përballet me nënë Zejnep. Çfarë do t’i thotë kjo e fundit?

Një përballje e ashpër do të ketë sërish mes Zejnep dhe Gonul.

Çfarë do të bëhet tashmë me Turnën?

Sule dyshon për diçka. Çfarë po ndodh me të?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*