NENE – EPISODI 45

Serial: 10.11.2017

Gjatë kohës që Zejnep gjendet me komisar Sinanin, Xhengiz e telefonon. Cila do të jetë kërkesa e tij?

E dëshpëruar, Zejnep përpiqet të gjejë mbështetje te familja e saj.

Edhe Sule do të bashkohet më vonë me to.

Ndërkohë Turna përpiqet të arratiset. A do tja dalë ajo mbanë?

Zejnep dhe Sule nga njëra anë si dhe Gonul dhe Ali nga ana tjetër, janë vënë në kërkim të vogëlushes.

A do të mundet ndonjëri prej tyre të zbulojë vendndodhjen e saj?

Xhengiz vë në zbatim planin e tij. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*