NENE – EPISODI 59

Serial: 30.11.2017

Duru zgjohet duke gjetur pranë vetes mamanë dhe Gamzen. Çfarë është shkruar në letrën që Ali ka lënë për të?

Xhengiz merr Turnën dhe e nxjerr atë nga shtëpia. Çfarë kërkon ai prej saj?

Si dënim për mosbindje, ai e lë atë jashtë në shi. A do ta ndihmojë ndokush?

Të gjithë qëndrojnë pranë Durusë e cila tashmë është rikthyer në shtëpi.

Të gjendur të vetëm, Gonul i rrëfen Sinanit situatën në të cilën gjendet Turna.

Zejnep dyshon në sjelljen e Gonul. A do të mundet ajo të zbulojë të vërtetën?

Si kanë rrjedhur ngjarjet para 13 muajsh që çuan në ndarjen e Turnës nga Zejnep?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*