NENE – EPISODI 61

Serial: 04.12.2017

Duru dhe Ali kanë filluar të dalin me njëri-tjetrin dhe në një mbrëmje, mes tyre do të shkëmbehen puthje.

Sule mendon për ato që Xhahide i ka thënë. Çfarë do të bëjë ajo?

Xhahide ndan me njerëzit e dashur të Zejnep lajmin e hidhur të vdekjes së Turnës. Si do të reagojë Zejnep kur të mësojë këtë të vërtetë?

Gjatë kësaj kohe, Sule është gati për të lindur.

Muajt kanë kaluar dhe Zejnep vajton e dëshpëruar në varrin e Turnës. Çfarë do t’i thotë Sule kur ta takojë?

Sinani qëndron pranë Zejnep duke filluar tashmë me të një lidhje të mirëfilltë.

Në të tashmen, Zejnep përpiqet të kuptojë se çfarë po ndodh.

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*