NENE – EPISODI 62

Serial: 05.12.2017

Zejnep ende nuk ka marrë veten nga tronditja që pësoi pasi pa Turnën që gëzon shëndet të plotë.

Ajo fillon të flasë me veten dhe të reagojë ashpër ndaj Gonul.

Sule dhe Xhengiz kthehen për në shtëpinë e tyre.

Turna është e vetme afër shtëpisë dhe mendon për situatën. Çfarë do të bëjë ajo?

Ndërsa Zejnep vihet në kërkim të Turnës, Gonul lajmëron familjarët e saj për të rejat. Si do të reagojën ata?

Më në fund Zejnep takohet me Turnën. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*