NENE – EPISODI 63

Serial: 06.12.2017

Zejnep është e tronditur nga fjalët që ka dëgjuar. Ajo ka humbur përsëri Turnën e për të është më keq se vdekja e saj.

Xhahide rekuperon në gjendjen e saj shëndetësore. Kush gjendet pranë saj?

Duru dhe Ali vazhdojnë të flasin në fshehtësi. Çfarë po ndodh mes tyre?

Gonul viziton Xhahiden. Çfarë kërkon ajo prej saj?

Ndërsa Sule gëzon për triumfin e saj, Turna mendon për kohën me Zejnep. Përse Turna vendosi të qëndrojë larg Zejnep?

Ali është në shtëpinë e Gonul. Çfarë do të mësojë ai rastësisht?

Zejnep është përpara shtëpisë së Sules e mendon për mënyrën sesi kjo e fundit i rrëfeu për vdekjen e Melek. Xhengiz sheh makinën e saj. Çfarë do të ndodhë?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione