NENE – EPISODI 64

Serial: 07.12.2017

Mes Sules dhe Xhengiz vazhdojnë debatet e ashpra.

Zejnep vëzhgon nga larg lëvizjet e Sules dhe Turnës. Ali qëndron pranë saj.

Çfarë do të ndodhë me Zejenep teksa kujton të shkuarën?

Sule merr një telefonatë. Si do të reagojë ajo pas asaj që do të dëgjojë?

Turna përpiqet të qetësojë vëllain e saj të vogël, por edhe të qëndrojë pranë mamasë së dëshpëruar.

Nga ana tjetër, Xhengiz i dhënë pas pijes takohet me një mik të vjetër.

Të nesërmen në mëgjes, Gonul takohet me Turnën dhe vëllain e saj. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kategori
NËNË
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione