OPINION – NOSTALGJI: BESNIKERIA DHE TUNDIMI NE CIFT!

Emision: 19.07.2017

Të ftuar:

Albatros Rexha -Shkrimtar
Gezim Tushi -Sociolog
Edmond Tupja- Shkrimtar
Rita Petro- Shkrimtare
Fjoralba Dizdari – Miss Univers
Denata Toçe – Psikologe
Ylli Doçi – Pastor
Hueyda Elsaied – Artiste

Kategori
OPINION
0 Komente

Përgjigju

*

*