PROGRAMI KLAN PLUS 11 – 17 DHJETOR 2017

E HENE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 C’EST LA VIE talent show nata 6 R
15:00 I INFILTRUARI serial R, ep.59
15:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.141/2+142
16:30 BIDAI serial, ep.664-667
18:00 ERTUGRUL serial, ep.55+56
19:30 ABC STORY dokumentar KOMPLOTI I CAMEVE, pjesa 1
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.70
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.150/2+151
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.72
23:45 DR.HOUSE serial, ep.18
00:30 ERTUGRUL serial, ep.55+56
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.664-667
E MARTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.60
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.143+144/1
16:30 BIDAI serial, ep.668-671
18:00 ERTUGRUL serial, ep.57+58
19:30 ABC STORY dokumentar KOMPLOTI I CAMEVE, pjesa 2
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.71
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.152+153/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.73
23:45 DR.HOUSE serial, ep.19
00:30 ERTUGRUL serial, ep.57+58
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.668-671
E MERKURE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.61
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.144/2+145
16:30 BIDAI serial, ep.672-675
18:00 ERTUGRUL serial, ep.59+60
19:30 ABC STORY dokumentar DOSJET E CIAS PER ENVER HOXHEN pjesa 1
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.72
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.153/2+154
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.74
23:45 DR.HOUSE serial, ep.20
00:30 ERTUGRUL serial, ep.59+60
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.672-675
E ENJTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.62
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.146+147/1
16:30 BIDAI serial, ep.676-679
18:00 ERTUGRUL serial, ep.61+62
19:30 ABC STORY dokumentar DOSJET E CIAS PER ENVER HOXHEN pjesa 2
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.73
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.155+156/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.75
23:45 DR.HOUSE serial, ep.21
00:30 ERTUGRUL serial, ep.61+62
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.676-679
E PREMTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
15:15 I INFILTRUARI serial R, ep.63
16:30 BIDAI serial, ep.680-683
18:00 ERTUGRUL serial, ep.63+64
19:30 TIRANA IME – BALDUSHK dokumentar
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.74
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.156/2+157
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.76
23:45 DR.HOUSE serial, ep.22
00:30 ERTUGRUL serial, ep.63+64
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 KODI FENIKS film
E SHTUNE
07:00 BIDAI serial, ep.664-668
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.150-153
12:00 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 ZONE E LIRE emision vazhdimi
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.70+71
18:00 DANCE WITH ME ALBANIA 4 nata 14 R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 8
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
23:45 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1973
01:45 ERTUGRUL serial, ep.55-58
04:45 DR.HOUSE serial, ep.18-20
E DIEL
07:00 BIDAI serial, ep.669-673
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.154-157
12:00 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 8
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
15:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1973
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.72+73
18:00 XING ME ERMALIN show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 E DIELA SHQIPTARE talk show
00:30 ERTUGRUL serial, ep.59-62
03:30 CSI NY serial, ep.70-72
05:00 BIDAI serial, ep.680-683

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*