PROGRAMI KLAN PLUS 11-17 SHTATOR 2017

E HENE
07:00 BIDAI serial
07:50 HANA MONTANA serial R
08:35 AVENTURAT E KOMANDANTIT KUSTO serial vizatimor, ep.17
09:00 JETE E HIDHUR serial R
10:30 ABC STORY dokumentar ESHTRAT E ESAT BOLETINIT
11:30 DINOTOPIA film, pj.6
13:00 CSI NY serial
13:45 DR.HOUSE serial
14:30 I INFILTRUARI serial R
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial
16:45 BIDAI serial, ep.432+423
17:30 JETE E HIDHUR serial, ep.15
19:00 HANA MONTANA serial, ep.92
19:30 ABC STORY dokumentar VRASJA E ESAT PASHES
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.6
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.47+48
22:45 CSI NY serial, ep.5
23:30 DR.HOUSE serial, ep.98
00:15 FURTUNE NE FAMILJE film, pj.1
01:45 I INFILTRUARI serial R
02:30 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 FURTUNE NE FAMILJE film, pj.1

E MARTE
07:00 BIDAI serial
07:50 HANA MONTANA serial R
08:35 AVENTURAT E KOMANDANTIT KUSTO serial vizatimor, ep.18
09:00 JETE E HIDHUR serial R
10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:30 CSI NY serial
12:15 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial
16:45 BIDAI serial, ep.434+435
17:30 JETE E HIDHUR serial, ep.16
19:00 HANA MONTANA serial, ep.93
19:30 ABC STORY dokumentar KAKOME
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.7
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.49+50
22:45 CSI NY serial, ep.6
23:30 DR.HOUSE serial, ep.99
00:15 FURTUNE NE FAMILJE film, pj.2
01:45 I INFILTRUARI serial R
02:30 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 FURTUNE NE FAMILJE film, pj.2

E MERKURE
07:00 BIDAI serial
07:50 HANA MONTANA serial R
08:35 AVENTURAT E KOMANDANTIT KUSTO serial vizatimor, ep.19
09:00 JETE E HIDHUR serial R
10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:30 CSI NY serial
12:15 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial
16:45 BIDAI serial, ep.436+437
17:30 JETE E HIDHUR serial, ep.17
19:00 HANA MONTANA serial, ep.94
19:30 ABC STORY dokumentar GUERILASIT E HUAJ
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.8
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.51+52
22:45 CSI NY serial, ep.7
23:30 DR.HOUSE serial, ep.100
00:15 FURTUNE NE FAMILJE film, pj.3
01:45 I INFILTRUARI serial R
02:30 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 FURTUNE NE FAMILJE film, pj.3

E ENJTE
07:00 BIDAI serial
07:50 HANA MONTANA serial R
08:35 AVENTURAT E KOMANDANTIT KUSTO serial vizatimor, ep.20
09:00 JETE E HIDHUR serial R
10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:30 CSI NY serial
12:15 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial
16:45 BIDAI serial, ep.438+439
17:30 JETE E HIDHUR serial, ep.18
19:00 HANA MONTANA serial, ep.95
19:30 ABC STORY dokumentar NAKO SPIRU 1
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.9
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.53+54
22:45 CSI NY serial, ep.8
23:30 DR.HOUSE serial, ep.101
00:15 FURTUNE NE FAMILJE film, pj.4
01:45 I INFILTRUARI serial R
02:30 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 FURTUNE NE FAMILJE film, pj.4

E PREMTE
07:00 BIDAI serial
07:50 HANA MONTANA serial R
08:35 AVENTURAT E KOMANDANTIT KUSTO serial vizatimor, ep.21
09:00 JETE E HIDHUR serial R
10:30 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:30 CSI NY serial
12:15 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial
16:45 BIDAI serial, ep.440+441
17:30 JETE E HIDHUR serial, ep.19
19:00 HANA MONTANA serial, ep.96
19:30 ABC STORY dokumentar NAKO SPIRU 2
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.10
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.55+56
22:45 CSI NY serial, ep.9
23:30 DR.HOUSE serial, ep.102
00:15 FURTUNE NE FAMILJE 2 film, pj.1
01:45 I INFILTRUARI serial R
02:30 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 FURTUNE NE FAMILJE 2 film, pj.1

E SHTUNE
07:00 BIDAI serial, ep.432-436
09:00 JETE E HIDHUR serial, ep.15+16
12:00 ZONE E LIRE emision R
16:00 ABC STORY dokumentar SIGURIMI I SHTETIT 1
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.6+7
18:00 DANCE WITH ME ALBANIA 4 nata 1 R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 X FACTOR ALBANIA nata 14
23:30 FURTUNE NE FAMILJE 2 film, pj.2
01:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.47-50
04:00 DR.HOUSE serial, ep.98+99
05:30 CSI NY serial, ep.5+6

E DIEL
07:00 BIDAI serial, ep.437-439
08:30 JETE E HIDHUR serial, ep.17+18
11:30 X FACTOR ALBANIA nata 14
14:30 FURTUNE NE FAMILJE 2 film, pj.2
16:00 ABC STORY dokumentar SIGURIMI I SHTETIT 2
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.8+9
18:00 XING ME ERMALIN show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1957 SPECIALE
22:30 FURTUNE NE FAMILJE 2 film, pj.3
00:05 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.51-54
03:00 DR.HOUSE serial, ep.100+101+102
04:30 CSI NY serial, ep.7+8+9

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*