PROGRAMI KLAN PLUS 13-19 NENTOR 2017

E HENE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 C’EST LA VIE talent show nata 2 R
15:00 I INFILTRUARI serial R, ep.50
15:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.120/2+121
16:30 BIDAI serial, ep.586+587+588+589
18:00 ERTUGRUL serial, ep.15+16
19:30 ABC STORY dokumentar SKENDERBEU
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.51
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.122+123/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.50
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7/21
00:30 ERTUGRUL serial, ep.15+16
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.586+587+588+589

E MARTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.51
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.122+123/1
16:30 BIDAI serial, ep.590+591+592+593
18:00 ERTUGRUL serial, ep.17+18
19:30 ABC STORY dokumentar SHQIPERIA 1991
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:15 CMIMET KULT 2017 LIVE
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.51
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7/22
00:30 ERTUGRUL serial, ep.17+18
02:00 AUGUST RUSH flm
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.590+591+592+593

E MERKURE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 AUGUST RUSH flm
16:30 BIDAI serial, ep.594+595+596+597
18:00 ERTUGRUL serial, ep.19+20
19:30 ABC STORY dokumentar FILMAT E HUAJ pjesa 1
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.52
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.123/2+124
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.52
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7/23
00:30 ERTUGRUL serial, ep.19+20
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.594+595+596+597

E ENJTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.52
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.123/2+124
16:30 BIDAI serial, ep.598+599+600+601
18:00 ERTUGRUL serial, ep.21+22
19:30 ABC STORY dokumentar FILMAT E HUAJ pjesa 2
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.53
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.125+126/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.53
23:45 DR.HOUSE serial, ep.1
00:30 ERTUGRUL serial, ep.21+22
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.598+599+600+601

E PREMTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
15:30 I INFILTRUARI serial R, ep.53
16:30 BIDAI serial, ep.602+603+604+605
18:00 ERTUGRUL serial, ep.23+24
19:30 TIRANA IME – NDROQI dokumentar
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.54
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.126/2+127
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.54
23:45 DR.HOUSE serial, ep.2
00:30 ERTUGRUL serial, ep.23+24
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 NATA E SHKURTER film

E SHTUNE
07:00 BIDAI serial, ep.586-590
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.120+121+122+123
12:00 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 ZONE E LIRE emision vazhdimi
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.51+52
18:00 DANCE WITH ME ALBANIA 4 nata 8 R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 4
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
23:45 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1979
01:45 ERTUGRUL serial, ep.15+16+17+18
04:45 DR.HOUSE serial, ep.7/21+7/22+7/23

E DIEL
07:00 BIDAI serial, ep.591-595
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.124+125+126+127
12:00 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 4
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
15:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1979
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.53+54
18:00 XING ME ERMALIN show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 E DIELA SHQIPTARE talk show
00:30 ERTUGRUL serial, ep.19+20+21+22
03:30 CSI NY serial, ep.50+51+52
05:00 BIDAI serial, ep.581-585

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*