PROGRAMI KLAN PLUS 18 – 24 DHJETOR 2017

E HENE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 C’EST LA VIE talent show nata 7 R
15:00 I INFILTRUARI serial R, ep.74
15:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.156
16:30 BIDAI serial, ep.683-686
18:00 ERTUGRUL serial, ep.65+66
19:30 ABC STORY dokumentar VRASJA E ESAT PASHES
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.75
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.157
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.77
23:45 DR.HOUSE serial, ep.23
00:30 I INFILTRUARI serial R
01:15 ERTUGRUL serial, ep.65+66
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.683-686

E MARTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.75
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.157
16:30 BIDAI serial, ep.687-690
18:00 ERTUGRUL serial, ep.67+68
19:30 ABC STORY dokumentar KAKOME
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.76
21:15 HAKMARRJE serial, ep.1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.78
23:45 DR.HOUSE serial, ep.24
00:30 I INFILTRUARI serial R
01:15 ERTUGRUL serial, ep.67+68
02:45 HAKMARRJE serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.687-690

E MERKURE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.76
15:15 HAKMARRJE serial, ep.1
16:30 BIDAI serial, ep.691-694
18:00 ERTUGRUL serial, ep.69+70
19:30 ABC STORY dokumentar NAKO SPIRU pjesa 1
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.77
21:15 HAKMARRJE serial, ep.2
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.79
23:45 DR.HOUSE serial, ep.25
00:30 I INFILTRUARI serial R
01:15 ERTUGRUL serial, ep.69+70
02:45 HAKMARRJE serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.691-694

E ENJTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 MARATONA E 5-TE E KLUBIT LIVE
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:40 MARATONA E 5-TE E KLUBIT LIVE
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:15 MARATONA E 5-TE E KLUBIT LIVE
22:30 LAJME KLAN PLUS
22:45 MARATONA E 5-TE E KLUBIT LIVE

E PREMTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
15:15 I INFILTRUARI serial R, ep.77
16:30 BIDAI serial, ep.695-698
18:00 ERTUGRUL serial, ep.71+72
19:30 TIRANA IME – NDROQI dokumentar
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.78
21:15 HAKMARRJE serial, ep.3
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.80
23:45 DR.HOUSE serial, ep.26
00:30 I INFILTRUARI serial R
01:15 ERTUGRUL serial, ep.71+72
02:45 HAKMARRJE serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 VETEM NJE KRISHTLINDJE film

E SHTUNE
07:00 BIDAI serial, ep.683-688
09:30 HAKMARRJE serial, ep.1+2
12:00 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 ZONE E LIRE emision vazhdimi
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.75+76
18:00 TAKIM NE AEROPORT film
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 9
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
23:45 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1955
01:45 ERTUGRUL serial, ep.65-68
04:45 DR.HOUSE serial, ep.23-25

E DIEL
07:00 BIDAI serial, ep.689-698
11:00 HAKMARRJE serial, ep.3
12:00 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 9
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
15:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1955
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.77+78
18:00 XING ME ERMALIN show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 E DIELA SHQIPTARE talk show
00:30 PUSHIMET film
02:00 ERTUGRUL serial, ep.69-72
05:00 BIDAI serial, ep.695-698

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione