PROGRAMI KLAN PLUS 20- 26 NENTOR 2017

E HENE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 C’EST LA VIE talent show nata 3 R
15:00 I INFILTRUARI serial R, ep.54
15:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.126/2+127
16:30 BIDAI serial, ep.606-609
18:00 ERTUGRUL serial, ep.25+26
19:30 ABC STORY dokumentar FUTBOLLI
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.55
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.128+129/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.55
23:45 DR.HOUSE serial, ep.3
00:30 ERTUGRUL serial, ep.25+26
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.606-609

E MARTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.55
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.128+129/1
16:30 BIDAI serial, ep.610-613
18:00 ERTUGRUL serial, ep.27+28
19:30 ABC STORY dokumentar AMERIKANET 1
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.56
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.129/2+130
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.56
23:45 DR.HOUSE serial, ep.4
00:30 ERTUGRUL serial, ep.27+28
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.610-613

E MERKURE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.56
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.129/2+130
16:30 BIDAI serial, ep.614-617
18:00 ERTUGRUL serial, ep.29+30
19:30 ABC STORY dokumentar AMERIKANET 2
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.57
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.131+132/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.57
23:45 DR.HOUSE serial, ep.5
00:30 ERTUGRUL serial, ep.29+30
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.614-617

E ENJTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.57
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.131+132/1
16:30 BIDAI serial, ep.618-621
18:00 ERTUGRUL serial, ep.31+32
19:30 ABC STORY dokumentar SHQIPTARET DHE SEKSI pjesa 1
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.58
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.132/2+133
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.58
23:45 DR.HOUSE serial, ep.6
00:30 ERTUGRUL serial, ep.31+32
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.618-621

E PREMTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
15:30 I INFILTRUARI serial R, ep.58
16:30 BIDAI serial, ep.622-625
18:00 ERTUGRUL serial, ep.33+34
19:30 TIRANA IME – PETRELA dokumentar
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.59
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.134+135/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.59
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7
00:30 ERTUGRUL serial, ep.33+34
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BARDHESI E PAFUND film

E SHTUNE
07:00 BIDAI serial, ep.606-610
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.127-130
12:00 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 ZONE E LIRE emision vazhdimi
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.55+56
18:00 DANCE WITH ME ALBANIA 4 nata 11 R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 5
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
23:45 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1967
01:45 ERTUGRUL serial, ep.25-28
04:45 DR.HOUSE serial, ep.3-5

E DIEL
07:00 BIDAI serial, ep.611-615
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.131-134
12:00 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 5
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
15:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1967
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.57+58
18:00 XING ME ERMALIN show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 E DIELA SHQIPTARE talk show
00:30 ERTUGRUL serial, ep.29-32
03:30 CSI NY serial, ep.55-57
05:00 BIDAI serial, ep.622-625

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*