PROGRAMI KLAN PLUS 27 NENTOR – 3 DHJETOR 2017

E HENE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 C’EST LA VIE talent show nata 4 R
15:00 I INFILTRUARI serial R, ep.59
15:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.134+135/1
16:30 BIDAI serial, ep.626-629
18:00 ERTUGRUL serial, ep.35+36
19:30 ABC STORY dokumentar SHQIPTARET DHE SEKSI pjesa 2
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.60
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.135/2+136
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.62
23:45 DR.HOUSE serial, ep.8
00:30 ERTUGRUL serial, ep.35+36
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.626-629
E MARTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.60
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.135/2+136
16:30 BIDAI serial, ep.630-633
18:00 ERTUGRUL serial, ep.37+38
19:30 ABC STORY dokumentar SHQIPTARET DHE SEKSI pjesa 3
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.61
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.137+138/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.63
23:45 DR.HOUSE serial, ep.9
00:30 ERTUGRUL serial, ep.37+38
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.630-633
E MERKURE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.61
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.137+138/1
16:30 BIDAI serial, ep.634-637
18:00 ERTUGRUL serial, ep.39+40
19:30 ABC STORY dokumentar BILETAT E TRENIT
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.62
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.138/2+139
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.64
23:45 DR.HOUSE serial, ep.10
00:30 ERTUGRUL serial, ep.39+40
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.634-637
E ENJTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.62
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.138/2+139
16:30 BIDAI serial, ep.638-641
18:00 ERTUGRUL serial, ep.41+42
19:30 ABC STORY dokumentar KADARE
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.63
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.140+141/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.65
23:45 DR.HOUSE serial, ep.11
00:30 ERTUGRUL serial, ep.41+42
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.638-641

E PREMTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:05 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
15:30 I INFILTRUARI serial R, ep.63
16:30 BIDAI serial, ep.642-645
18:00 ERTUGRUL serial, ep.43+44
19:30 TIRANA IME – PEZA dokumentar
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.64
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.141/2+142
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.66
23:45 DR.HOUSE serial, ep.12
00:30 ERTUGRUL serial, ep.43+44
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 DHJAKET PER MBROJTJE film
E SHTUNE
07:00 BIDAI serial, ep.626-630
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.135-138
12:00 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 ZONE E LIRE emision vazhdimi
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.60+61
18:00 DANCE WITH ME ALBANIA 4 nata 12 R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 6
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
23:45 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1978
01:45 ERTUGRUL serial, ep.35-38
04:45 DR.HOUSE serial, ep.8-10
E DIEL
07:00 BIDAI serial, ep.631-635
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.139-142
12:00 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 6
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
15:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1978
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.62+63
18:00 XING ME ERMALIN show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 E DIELA SHQIPTARE talk show
00:30 ERTUGRUL serial, ep.39-42
03:30 CSI NY serial, ep.62-64
05:00 BIDAI serial, ep.622-625

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*