PROGRAMI KLAN PLUS 6-12 NENTOR 2017

E HENE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:00 ABC STORY dokumentar EDUARD LIR
11:30 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 NATA E SHKURTER film
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.45
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.105/2+106
16:30 BIDAI serial, ep.566+567+568+569
18:00 ERTUGRUL serial, ep.5+6
19:30 ABC STORY dokumentar GRUSHTI I SHTETIT 1991
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.46
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.115/2+116
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.45
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7/16
00:30 ERTUGRUL serial, ep.5+6
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.566+567+568+569

E MARTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:00 ABC STORY dokumentar EDUARD LIR
11:30 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.46
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.107+108/1
16:30 BIDAI serial, ep.570+571+572+573
18:00 ERTUGRUL serial, ep.7+8
19:30 ABC STORY dokumentar HAPJA E DOSJEVE TE SIGURIMIT
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.47
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.117+118/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.46
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7/17
00:30 ERTUGRUL serial, ep.7+8
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.570+571+572+573

E MERKURE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:00 ABC STORY dokumentar EDUARD LIR
11:30 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.47
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.108/2+109
16:30 BIDAI serial, ep.574+575+576+577
18:00 ERTUGRUL serial, ep.9+10
19:30 ABC STORY dokumentar SABOTATORET E MAFIAS
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.48
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.118/2+119
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.47
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7/18
00:30 ERTUGRUL serial, ep.9+10
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.574+575+576+577

E ENJTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:00 ABC STORY dokumentar EDUARD LIR
11:30 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
14:30 I INFILTRUARI serial R, ep.48
15:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.110+111/1
16:30 BIDAI serial, ep.578+579+580+581
18:00 ERTUGRUL serial, ep.11+12
19:30 ABC STORY dokumentar INFERMIERET AMERIKANE
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.49
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.120+121/1
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.48
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7/19
00:30 ERTUGRUL serial, ep.11+12
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 BIDAI serial, ep.578+579+580+581

E PREMTE
07:00 KLUBI I MENGJESIT emision LIVE
10:00 KUSH VJEN PER DREKE emision
11:00 ABC STORY dokumentar EDUARD LIR
11:30 RUDINA emision
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 OPINION emision R
15:30 I INFILTRUARI serial R, ep.49
16:30 BIDAI serial, ep.582+583+584+585
18:00 ERTUGRUL serial, ep.13+14
19:30 SHQIPERIA IME dokumentar
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 I INFILTRUARI serial premiere, ep.50
21:15 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.121/2+122
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 CSI NY serial, ep.49
23:45 DR.HOUSE serial, ep.7/20
00:30 ERTUGRUL serial, ep.13+14
02:00 I INFILTRUARI serial R
02:45 DIAMANTE DHE DASHURI serial R
04:00 CSI NY serial R
04:45 DR.HOUSE serial R
05:30 NATA E SHKURTER film

E SHTUNE
07:00 BIDAI serial, ep.566-570
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.114+115+116+117
12:00 ZONE E LIRE emision R
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 ZONE E LIRE emision vazhdimi
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.46+47
18:00 DANCE WITH ME ALBANIA 4 nata 8 R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 4
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
23:45 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1949-2
01:45 ERTUGRUL serial, ep.5+6+7+8
04:45 DR.HOUSE serial, ep.7/16+7/17+7/18

E DIEL
07:00 BIDAI serial, ep.571-575
09:00 DIAMANTE DHE DASHURI serial, ep.118+119+120+121
12:00 X FACTOR ALBANIA 2 NATA 4
12:30 LAJME KLAN PLUS
12:50 X FACTOR ALBANIA 2 vazhdimi
15:00 HISTORI ME ZHURMUES emision VITI 1949-2
16:30 I INFILTRUARI serial, ep.48+49
18:00 XING ME ERMALIN show R
20:00 LAJME KLAN PLUS
20:30 E DIELA SHQIPTARE talk show
22:30 LAJME KLAN PLUS
23:00 E DIELA SHQIPTARE talk show
00:30 ERTUGRUL serial, ep.9+10+11+12
03:30 CSI NY serial, ep.45+46+47
05:00 BIDAI serial, ep.581-585

Kategori
Programacioni Klan Plus
0 Komente

Përgjigju

*

*