RRAHJE ZEMRE – EPISODI 2

Serial: 10.01.2018

Gjyshja e Ejlyl përdor një metodë të re për të bindur mbesën e saj të kthehet në shkollë.

Rrethanat e detyrojnë Ejlyl të jetë pjesë e klasës së nxënësve që ka takuar një ditë më parë, nën kujdestarinë e profesor Aliut.

A do të marrë ajo dënim sikurse vajzat e tjera të përfshira në grindjen e diskotekës?

Esma përpiqet të krijojë miqësi me Ejlyl. A do tja dalë ajo mbanë?

Gjyshja e Ejlyl ka probleme shëndetësore, por mjekët duket se nuk i kushtojnë vëmendjen e duhur.

Teksa Aliu dhe Ejlyl përballen në rrugë, një grua shtatzënë humbet ndjenjat. A do të mundet Ali ta shpëtojë atë?

Ejlyl kupton që Ali fsheh diçka nga e shkuara e tij.

Ejlyl merr një vendim të rëndësishëm për jetën e saj. Çfarë do të bëjë ajo?

 

Kategori
RRAHJE ZEMRE
0 Komente

Përgjigju

*

*