RRAHJE ZEMRE – EPISODI 4

Serial: 12.01.2018

Kanë kaluar 13 vite nga ajo kohë, e tashmë Ejlyl është një doktoreshë e suksesshme dhe punon te i njëjti spital me Baharin. Mes të dyjave ende nuk ka rënë qetësia.

Një pacient sillet me urgjencë përmes helikopterit dhe mjeku që e shoqëron është Aliu. Si do të jetë përballja mes Ejlylit dhe Aliut?

Të dy futen menjëherë në sallën e operimit, ndërkohë që çdo lëvizje e tyre ndiqet nga pjesa tjetër e stafit.

Çfarë ka bërë në fshehtësi Aliu para se të largohej përfundimisht nga qyteza në të cilën ishte mësues?

Bahar gjen mënyrën për t’i treguar Aliut që tashmë ajo nuk është më nxënësja e tij.

Ejlyl dhe Ali përfundojnë të pinë diçka te lokali pranë spitalit të menaxhuar tashmë nga Esma. Çfarë do të thuhet mes të treve?

Kategori
RRAHJE ZEMRE
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione