RUDINA – ARINDA CAPI; CIFTI TREBICKA NE JETE DHE SKENE; DILAN REKA!

Emision: 04.10.2017

Të ftuar:

Arnida Çapi – Avokate

Alfred dhe Violeta Trebicka – Aktorë, dhe pedagogë në Universitetin e Arteve

Dilan Reka- Këngëtar

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*