RUDINA – CIFTI BOMBAJ; “SHQIPERIA PUNON TOKEN, KONSUMO SHQIP”!

Emision: 30.11.2017

Të ftuar:
Leonard Bombaj – regjisor, aktor, skenarist, këngëtar
Esmeralda Blaceri – Aktore, ekonomiste

Elena Bardhi- Këshilltare e ministrit në Ministrinë e Bujqesiseë dhe Zhvillimit Rural

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione