RUDINA – DIELLZA DHE AFERDITA, NE NJE KAUZE; DJ SARDI; LULE LETRE!

Emision: 14.03.2017

Të ftuar:

Nadia Pëllumbi – Amvisë

Aferdita Paqarada – Ish-Miss Kosova 1990
Diellza Kolgeci – Ish-Miss Kosova 1996

Sardi Shehu – DJ

Ejdi Braho – Themeluese e Backdrop flowers Albania


Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*