RUDINA – ENI COBANI DHE VIOLINA; “TRE BUJTINAT”; JULIAN KAZAZI!

Emision: 05.05.2017


Të ftuar:

Eni Cobani – Juriste

Manjola Tavanxhiu dhe Kastriot Marku – Drejtues të kompleksit “Tre Bujtinat”, në Gjinar të Elbasanit

Julian Kazazi – Akrobat, Iluzionist në Cirkun Kombëtar

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*