RUDINA – FEVZIU, RRUGETIMI I 20-VITEVE “OPINION”; KASTRIOT TUSHA!

Emision: 06.09.2017

Të ftuar:

Blendi Fevziu – Drejtues i programit “Opinion”

Kastriot Tusha- Tenor dhe Shef i Departamentit të kantos në Universitetin e Arteve

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*