RUDINA – FITNETE DUDA; MARGRET SHLLAKUT; “AUTIZMI”!

Emision: 08.01.2018

Të ftuar:

Fitnete Tuda – kantautore, sot-gazetare kulture pranë RTV Kosova

Margaret Shllaku – Modele, fitoi cmimin Best Photomodel of the World 2017.

Spiro Saqellari – specialist me një përvojë 20 vjeçare në fushën e autizmit dhe veçanërisht si logoped, autor i librit “Autizmi”

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*