RUDINA – GREIS DHE ZNJ.TEFTA; “SOUTH OUTDOOR FESTIVAL”; PER NJE SHTATEZANI TE SIGURT!

Emision: 03.05.2017


Të ftuar:

Zonja Tefta Pajenga – Bashkëprezantuese e emisionit të “Rreze Dielli”
Greis Pertoviç – Drejtuese e “Grace model’s”

Enid Mero – ideator i “South Outdoor Festival”
Dhurata Gazulli – koordinatore e projektit / GIZ
Bledar Leka – koordinator i “South Outdoor Festival”

Dr. Jonela Lulo – Mjeke gjinekologe

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*