RUDINA – IRIS LUARASI: SI NDIHEM NE PERBALLJE DEBATESH; AUREL THELLIMI!

Emision: 01.12.2017

Të ftuar:

Iris Luarasi-Gazetare/Pedagoge

Aurel Thëllimi – Bariton, pjesë e TKOB dhe këngëtar i muzikës së lehtë

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*