RUDINA – JULI XHOKAXHI DHE DJALI; PARAGLIDING; NDERHYRJET PER TUMORET!

Emision: 19.04.2017

Të ftuar:

Juli Xhokaxhi- Gazetare dhe
Oren Papa – Student ne degën e infromatikës

Anisa Lera – Pilote profesioniste paragliding
Mikela Kakeli – Pilote e re paragliding

Bledar Kola – Mjek Kirurg, Spitali Amerikan

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*