RUDINA – PERLAT DHE AULONA MUSTA; ALBA RUCO NE GJURMET E BABAIT; “ORA E ZOOPARKUT”!

Emision: 19.05.2017


Të ftuar:

Perlat Musta – Ish-portier i Kombëtares dhe Partizanit 
Aulona Musta – Gazetare, Moderatore 

Alba Ruço – Gjemologe

Zija Cela – Autori i librit “Ora e Zooparkut”

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*