RUDINA – RUDINA DHE ALEKSANDER: HISTORIA JONE E DASHURISE; SHENJAT ME ME FAT PER DHJETORIN!

Emision: 04.12.2017

Të ftuar:

Rudina Dembacaj – Aktore humori/Moderatore e “Mos i fol shoferit”
Aleksandër Varfaj – Inxhiner Mekanik

Meri Shehu – Astrologe

Rubrika “Quiz”

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*