RUDINA – SARA KAPO “WHATCHING YOU”; TRENDE E CANTAVE PER 2018-en!

Emision: 12.01.2018

Të ftuar:

Sara Kapo – Këngëtare, artiste, studente për “ART DHE DIZANJ”,universiteti Polis

Xhavit Novolani – dizenjatori i markës së vetme shqiptare “Jawii Bags”

Rubrika “Quiz”

Kategori
Rudina
0 Komente

Përgjigju

*

*