SARASVATICANDRA – EPISODI 376

Serial: 14.02.2017

Sarasit i bien të fikët pasi përdor një deodorat të dhënë nga Prashant.

Kumud dhe Prashant e dërgojnë Sarasin me urgjencë në spital.

Prashant sillet i shqetësuar për situatën e krijuar.

Më vonë, Saras rikthehet i vetëdijshëm.

Ai dhe Kumud falenderojnë Prashant për ndihmën e dhënë.

Çfarë po planifikon Prashanti?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*