SARASVATICANDRA – EPISODI 381

Serial: 16.02.2017

Kumud është e dëshpëruar. Saras ende nuk gjendet.

Pasi Saras rizgjohet, ai përpiqet të lirohet nga vendi ku Prashant e ka futur.

Më vonë, Kumud dhe Prashat mësojnë se policia ka gjetur makinën e Sarasit.

Çfarë ka ndodhur me të?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione