SARASVATICANDRA – EPISODI 412

Serial: 10.03.2017

Guman nuk pranon të ushqehet dhe shtiret si e çmendur brenda qelisë.

Kabir vendos që të marrë medikamentet e duhura për Anushkën, duke e shoqëruar këtë të fundit deri në dyqan.

Kumud i tregon Sarasit fotografi të bëra përgjatë dasmës, por trishtohet teksa ai dështon që të rikujtojë të shkuarën.

Edhe për sa kohë do të mundet Saras të vazhdojë këtë lojë?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*