SARASVATICANDRA – EPISODI 414

Serial: 13.03.2017

Kumud shtiret sikur digjet nga një ujë i nxetë që bie mbi të.

Saras në ato momente lë lojën mënjanë dhe shqetësohet për të.

Kumud përballet me të lidhur me humbjen e kujtesës.

Ndërkohë, policia dërgon Guman në një azil për njerëizit me probleme mendore.

Cili është plani i Gumanit?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione