SARASVATICANDRA – EPISODI 415

Serial: 13.03.2017

Familja Desai sheh fotografitë e Saras dhe Danit teksa ishin të vegjël.

Dugba dhe Kabir flasin për të shkuarën dhe Sarasvatin.

Nga ana tjetër, Guman bën plane për t’u arratisur nga azili.

Ajo dëgjon një zonjë që po këndon një ninullë dhe zëri i saj i duket i njohur. Kush është zonja?

A do të mundet Guman të aratiset nga azili?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione