SARASVATICANDRA – EPISODI 417

Serial: 14.03.2017

Doktori i kërkon Sarasit që të bëjë pushim total për pak kohë.

Ndërkohë, Kumud merr një letër të dytë.

Ajo vendos që të shkojë në azilin në të cilin është shtruar Guman.

Ajo befasohet teksa sheh një zonjë aty dhe i vë si qëllim vetes ta vizitojë atë çdo ditë.

Guman shtyn zonjën kundër Kumudit. Kush është zonja në të vërtetë?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione