SARASVATICANDRA – EPISODI 418

Serial: 15.03.2017

Ndërsa Saras qëndron i shtrirë në dhomën e tij, Kumud vazhdon të takojë Sarasvatin dhe të sjellë çdo ditë ushqim për të në azil.

Guman i thotë Sarasvatit se Kumud ka sjellë ushqim të helmuar dhe i premton asaj që do ta çojë atë te djali i saj.

Sarasvati fillon të ketë besim te Guman.

A do të mundet Kumud ta shpëtojë Sarasvatin nga Gumani?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione