SARASVATICANDRA – EPISODI 419

Serial: 15.03.2017

Kumud, Kusum dhe Gunial agjërojnë me rasin e një feste.

Saras, Dani dhe Vidia gjithashtu vendosin që të agjërojnë, por e mbajnë këtë gjë të fshehtë nga familja.

Teksa Kusum i jep ushqim Danit, ky i fundit i thotë që po agjëron.

Kumud merr të njëjtën përgjigje nga Saras.

Çfarë do të ndodhë me ta?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione