SARASVATICANDRA – EPISODI 421

Serial: 16.03.2017

Guman paguan dikë që të ndjekë udhëzimet e saj.

Saras sjell mamanë e tij në shtëpinë Desai.

A do të mundet ajo të njohë familjen?

Sarasvati mërzitet teksa sheh Kumudin dhe i kërkon Sarasit që ta mbajë atë larg.

Çfarë do të bëjë Saras?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*