SARASVATICANDRA – EPISODI 424

Serial: 20.03.2017


Njeriu i Gumanit djeg kukullën e Sarasvatit dhe fajëson Kumud për këtë.

Kumud ble një kukull të përngjashme për Sarasvatin.

Kjo e fundit provokohet gjatë gjithë kohës kundër Kumudit.

Më vonë, Sarasvati përdor pa dashur një thikë kundër Sarasit.

Guman njoftohet për gjithçka ndodhi.

Çfarë do të bëjë Sarasvati tashmë?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*