SARASVATICANDRA – EPISODI 426

Serial: 21.03.2017


Sarasvati vendos të fejojë Sarasin me Artin.

Saras dhe Kumud janë shumë të mërzitur me situatën e krijuar.

Arti njofton Guman lidhur me vendimin që ka marrë Sarasvati.

Ndërkohë, Dani dhe Kabir përpiqen që të grumbullojnë sa më shumë informacion lidhur me Artin.

A do të munden ata të zbulojnë të vërtetën?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*