SARASVATICANDRA – EPISODI 427

Serial: 21.03.2017

Kumud sheh Artin teksa provon veshjet dhe argjendaritë e saj.

Arti gënjen para Dugbas që të largohet nga shtëpia dhe të takojë Gumanin.

Dani dhe Kabir e ndjekin atë.

Arti i tregon Gumanit se si mund të largohet nga dera e pasme e azilit.

A do të munden Dani dhe Kabir të kuptojnë se çfarë po ndodh?

Kategori
SARASVATICANDRA
0 Komente

Përgjigju

*

*