SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 143

Serial: 14.07.2017

Madumati dhe Paial presin me padurim atë që familja Raizda do të vendosë lidhur me Shiam.

Kushi i tregon atyre se nuk ka mundur të tregojë të vërtetën.

Paial vendos më pas të harrojë të shkuarën dhe të përqëndrohet me fejesën e saj me Akash.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione