SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 144

Serial: 14.07.2017

Arnavit i vjen keq që theu zemrën e Lavaniës.

Kushi kërcënon Shiam që do t’i rrëfejë Anxhalit gjithçka.

Më vonë, Nani prezanton Shiam në familjen e Kushit.

Madumati qorton Manoramën.

Ndërkohë, Kushi i uron fat Arnavit dhe përgëzon Paial dhe Lavaniën.

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*


Emisione