SI TA QUAJ KETE DASHURI? – EPISODI 146

Serial: 17.07.2017


Kushi i bërtet Arnavit lidhur me vendimin e tij për t’u ndarë.

Ajo më pas përpiqet të ndalojë Lavaniën që të largohet nga shtëpia.

Nani i kërkon Arnavit që të japë një arsye të fortë lidhur me vendimin e tij dhe nuk pranon largimin e Lavaniës.

Lavania ndërhyn duke u thënë të tërëve se ishte një vendimi përbashkët dhe i jep lamtumirën.

 

Kategori
Si ta quaj kete dashuri?
0 Komente

Përgjigju

*

*